کارخانه آرد اطلس با سابقه طولانی در صنعت آرد تا سال 79 با خطوط سابق خود فعالیت میکرد.خطوط جدید این شرکت مرداد سال 84 با جابجایی کارخانه و جایگزینی و نصب تکنولوژی بولر سوئیس به بهرهبرداری رسید. ظرفیت فعلی این کارخانه در 2 خط تولید 300 تن حدود 600 تن در روز میباشد و از لحاظ سیستم بوجاری، ذخیرهسازی و تولید تمام دیاگرام آن بر اساس طراحی بولر میباشد.
مهمترین دلایل برتری کارخانه آرد اطلس مواردی چون کیفیت آرد، استفاده از تکنولوژی روز و مشتریمداری میباشد. واحد رسیدگی به شکایات، مدیریت تولید و آزمایشگاه بسیار رابطه نزدیکی با مشتریان دارند.
سابقه تاریخی شرکت آرد اطلس از زبان مرحوم حاج احمد کازرونی
پس از پایان جنگ جهانی دوم و تغییر وضع اقتصادی کشور و افزایش جمعیت و نیاز به آرد و آسیابانی در سال 1328 اقدام به نصب آسیاب نمودیم. در آن زمان امکانات بسیار محدود بود دو قطعه سنگ آسیاب زیر و رو بصورت کف گرد را با موتور دیزلی اتوبوس به گردش در می آوردیم تا گندم بین آن دو سنگ آسیاب شود. از راههای دور و نزدیک با وسایل ابتدایی مثل چهار پایان گندم را به این آسیاب می آوردند و پس از چند روز در نوبت ماندن آرد را تحویل می گرفتند. بعد از آن سیستم آسیابها عوض شد و پس از 5 سال کار با آسیابهای موتوری بالاخره آرد اطلس در سال 1333 بعنوان اولین کارخانه والسی اصفهان شروع به کار کرد. والس ها از کارخانه لیبیک آلمان و الک ها و کورپا نیز از همان کارخانه ولی چوبی بودند که از طریق بندر خرمشهر به کشور وارد شد و در عرض مدت 3 ماه نصب و راه اندازی شد در آنزمان برای تخلیه و نصب ماشین آلات بدلیل نبود جرثقیل در اصفهان بسیار مشکل داشتیم و به خاطر دارم در زمان راه اندازی کارخانه بیشترین مشکل ما برای فروش سبوس گندم بود چون در آن موقع کسی زیاد با سبوس که محصولی جدید بود آشنایی نداشت اول باید نسبت به شناساندن این محصول فعالیت می کردیم تا امکان فروش آن فراهم گردد. به تدریج سیستم تولید آرد به روش والسی برای همگان شناخته و فراگیر گردید.